We are proud to announce we are featured in ‘Doe Maar Duurzaam!’ on Dutch television channel RTL 7, a program informing about developments and innovation in the renewable sector. The program will air on Saturday the 22nd of October, 2016. 

The original Dutch press release follows below:

‘Flexibel inspelen op de wensen van de klant dankzij één draaitafel met vijf verschillende configuraties’

Voor het leggen van kabels, umbilicals en flexible pipe op de zeebodem en het onderhoud zijn speciale apparatuur en resources nodig. Blue Offshore verhuurt offshore deck equipment aan de offshore industrie: of er 7.000 ton aan product gelegd moet worden op de zeebodem of maar 1.000 ton. Evert-Jan van Wijk gaat dieper in op de mogelijke equipment die beschikbaar is ter ondersteuning van deze sector van de offshore industrie.

Zaterdag 22 oktober 2016 om 13.30 uur te zien in Doe Maar Duurzaam! bij RTL 7

Alles over offshore zeebekabeling is zaterdag 22 oktober te zien in de uitzending ‘maritiem & shipping’ van Doe Maar Duurzaam!; een informerend programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit kan variëren van Energie tot Duurzaam Ondernemen en van Milieu tot Bouw. Doe Maar Duurzaam is het totaalplaatje van verschillende duurzaamheidsaspecten om mensen bewust te maken van de duurzame mogelijkheden binnen ieder aspect van het dagelijks leven.